Globo Lighting, lustre Globo, aplice Globo, corpuri de iluminat Globo, sisteme de iluminat Globo, plafoniere Globo, spoturi Globo, veioze Globo, lampadare Globo

lustre, aplice
Cauta dupa in

Promotii corpuri de iluminat Globo

Cele mai vandute produse


Lustra Lord 5438-4
Lustra Lord 5438-4
   213 lei   

Total produse: 105, Pagina 1 2 3 4 [ 5]
Ultimele produse


Corpuri de iluminat Globo Lighting: lustre, corpuri de iluminat interior, aplice de perete, veioze, plafoniere, lampi, candelabre, corpuri iluminat interior si exterior Globo Lighting, la cele mai bune preturi. Livrare pe intreg teritoriul tarii.

Importator Corpuri de iluminat, lustre Globo Lighting

Societatea comerciala Evalight S.R.L. este o firma cu capital mixt spaniol-german, infiintata in 2005, cu sediul in Arad si puncte de lucru in Timisoara. Cu o experienta de multi ani in domeniul corpurilor de iluminat in Germania si Spania, si de sase ani in Romania, Evalight importa si comercializeaza en-gross si en-detail de corpuri de iluminat Globo Lighting.
Ca distribuitorii ai corpurilor de iluminat Globo Lighting va punem la dispozitie o gama variata de corpuri de iluminat, produse de o firma de renume din Austria, cu posibilitate de distribuire in toata tara. Distribuim colectiile complete produse de Globo Lighting, lustre, lampi birou, lampadare, veioze, aplice, plafoniere si corpuri pentru iluminatul exterior. Importam o gama larga de candelabre clasice, lustre moderne, corpuri de iluminat energy saving, pendule, spoturi, precum si lampi pentru amenajarea camerelor de copii.
Putem asigura amenajarea intr-un stil classic, rustic sau modern. Globo Lighting asigura vanzarea en-gross a produselor pe teritoriul tarii noastre, in termenul cel mai scurt posibil. Dispunand de o echipa tanara si cu experienta in domeniul comercializarii de corpuri de iluminat, dar si in domeniul design-ului de interior, Evalight in colaborare cu Globo Lighting, va ofera solutia ideala in domeniul iluminatului si al amenajarilor interioare si exterioare, realizarea de proiecte personalizate, amenajarii hoteluri, baruri, pensiuni, centre comerciale, restaurante, si gradini de vara.
La cererea clientilor, experti nostri specializati in amenajare interioara ,corpuri de iluminat, pot realiza proiecte personalizate, pentru spatiul care urmeaza a fi amenajat.

Newsletter Globo Lighting

Introduceti adresa de e-mail
Introduceti codul de siguranta Apasati pe buton pentru a va abona sau dezabona la newsletter

Globo, corpuri de iluminat Globo, lustre Globo, aplice Globo, lampadare Globo, veioze Globo, plafoniere Globo, spoturi Globo, pendule Globo, becuri Globo, corp iluminat, Globo Lighting
Copyright © 2011 -2012 SC Evalight SRL. Toate drepturile rezervate.
Webdesign by WebDesignArad